Innovation | O nouă conferință de conștientizare la Craiova
16978
post-template-default,single,single-post,postid-16978,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.1,vc_responsive

O nouă conferință de conștientizare la Craiova

O nouă conferință de conștientizare la Craiova

Marți, 26 februarie 2019, începând cu ora 10.00, are loc o nouă conferință de conștientizare  în cadrul proiectului Formare, Adaptare, Inovare pentru Resurse, cod SMIS 118040, proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman. Evenimentul are loc  la Hotel Europeca, Strada Pietăţii 9-11-13 Craiova și va fi moderat de domnul Constantin Rudnițchi – jurnalist.

Proiectul este implementat de OK SERVICE CORPORATION SRL, furnizor acreditat de programe de formare profesională continuă a adulților din România, ce oferă din 1991 servicii de instruire și perfecționare profesională împreună cu prestigioase organizații din străinătate, servicii adresate managementului mediu și de top din România.

În cadrul proiectului oferim formare, coaching și asistență pentru planificare strategică pe durata a 12 luni, pentru 502 persoane participante la proiect (350 de manageri/antreprenori și 152 de persoane din departamente de resurse umane) și 46 de IMM-uri din regiunile Sud-Vest Oltenia, Sud-Muntenia, Centru și Sud-Est, iar printre cursurile la care vă puteți înscrie le menționăm pe cele de manager inovare, management strategic și financiar, fiscalitate, eficiență economică și controlul de gestiune, reorganizarea pe centre de performanță, managementul performanței, analiza poziției si a performanței, management și leadership, comunicare și negociere, mini MBA, precum și manager resurse umane, planuri de învățare și dezvoltare în carieră, politici și legislație resurse umane, politici de recrutare, retenție și motivare a angajaților.

Cu ocazia acestui eveniment vom face o trecere în revistă a dezvoltării sectorului IMM în regiunile vizate de proiect, pentru a oferi o perspectivă asupra nevoii de formare, business coaching și planificare strategică de care Dv/angajații Dv. pot beneficia în mod gratuit. Există un număr limitat de înscrieri în proiect, vă așteptăm cu mai multe informații în cadrul evenimentului.

Pentru confimare, vă rugăm contactați:

Ștefania Dendrino, 0730736863 / stefania.dendrino@okservice.ro